Ungefär såhär

Ungefär såhär

Köp en jacka - bistå medmänniskor

DekadanserPosted by Jarelind Tue, January 19, 2016 16:50:45

Det är kallt som satan lite varstans just nu. Både här i Sverige och på andra platser i Europa. Jag har mer värme än jag behöver och ämnar således avyttra delar av den, i form av några jackor..
Min tanke är att om jag får en liten sedelbunt för dessa plagg, så kan vi hjälpa fler personer att frysa lite mindre. Istället för att skänka bort ett fåtal jackor kan jag, för pengarna ni köper dem för, införskaffa filtar, sockor eller nödpaket via Röda Korset och dylikt. (Givetvis ordnas gåvobevis/kvitto på att pengarna används till just detta, om så önskas.)
Värm andra genom att värma dig själv, ungefär så.

Kolla närmare (och lägg bud!) via länken här.

Objekten:

Lacoste, brun, storlek 52/4

Ett av de där huvudlösa köpen man gör, när man ignorerar att storleken är fel för att man tycker att plagget är så snyggt. Använts uppskattningsvis fem gånger genom åren. Inte allra senaste modell kanske, men tämligen ”tidlös” i sitt utseende. Fodrad.

Everest, grå, storlek M.

Visserligen en äldre modell (2005), men använd endast en enda gång. Under den f.d. TV-kanalen SPORT-Expressens premiärsändning från parallellslalom-SM i Flottsbrobacken. Dvs i nyskick. Dun och med andra ord vargavinterkompatibel.

Carharrt, grågrön, storlek M.

En lite kraftigare (ickefodrad) vår/höst-jacka. Som synes med en ansenlig mängd fickor på framsidan, utan krusiduller på ryggen. Har använts uppskattningsvis ett tiotal gånger, annars mestadels hängt i garderoben de senaste åren. Militärgrågrön i färgen, om det säger er något. Mer grå, om ni frågar mig, men den åsikten delas inte av alla har jag förstått.

Parkas, grön, storlek M.

Kan inte för mitt liv hitta något märke och om möjligt ännu mindre minnas var den är inhandlad. Stor ficka på magen. Enkel modell, huva och åtdragbar snörning i midjan. Egentligen aldrig använd, då jag personligen uppenbarligen anser det vara lite för krångligt att dra ytterplagg över huvudet istället för att kunna knäppa upp dem.

(Nej, jag har fortfarande, tydligen, inte lärt mig snurra bilder på jävla datorn.)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.